Валентина била обикновена жена, която от дълги години се била

...
Валентина била обикновена жена, която от дълги години се била
Коментари Харесай

Бумерангът на съдбата! Той изоставил жена си и 4-те им деца, но по-късно решил да се завърне…

Валентина била елементарна жена, която от дълги години се била отдала на фамилията си. Съпругът й Александър бил нейната опора и дружно отгледали четири прелестни деца.

Но някак всичко се променило…

С течение на врмето Александър почнал да вижда едно младо момиче в квартала. Тя се казвала Кристина и преди малко била приключила гимназия. Била толкоз млада, че можеше да му бъде щерка.

Но макар разликата във възрастта, Кристина показала интерес към Александър и той не съумял да устои на нейната младост и прелест.

Александър последователно се увлякъл крепко по Кристина и връзката им се прераснала в загадка спекулация. Валентина усетила, че нещо се случва, само че се опита;а да пренебрегва всички съмнения. Тя желала да има вяра, че Александър й е правилен и обича фамилията си.

Един ден обаче Валентина инцидентно научила за измяната на брачна половинка си. Тя разкрила известия и фотоси на Александър с Кристина и схванала, че мъжът й изневерява с това младо момиче.

Това бил огромен удар за Валентина, светът й се сринал.

Тя не желала към този момент да живее с мъжа, който предал нея и децата им, по тази причина Валентина решила да се разведе с Александър.

Тя го изгонила от вкъщи им и почнала да се грижи сама за четирите им деца. Животът без Александър бил сложен, само че тя намерила сили да стане опора за децата си.

Четири години по-късно, когато децата станали малко по-големи и животът почнал да се усъвършенства, Александър ненадейно се върнал. Той осъзнал, че е направил неточност и схванал цената на фамилията, което напуснал поради младата възлюбена.

Но когато се върнал, видял, че Валентина към този момент не била същата жена като преди. Тя била станала по-силна и по-независима. Децата също се били променили; те не можели толкоз елементарно да простят на измяната на татко си.

Александър почнал да схваща, че грешките му имат съществени последици. Той видял по какъв начин децата му са страдали поради неналичието му и по какъв начин Валентина се трансформирала в последната опора за тях.

Осъзнал, че към този момент може би е прекомерно късно да поправи предишното.

Историята на Валентина и Александър е доказателство, че раздялата и измяната могат да причинят дълбоки рани, които не постоянно зарастват с времето.

Животът на фамилията им се трансформирал вечно и Валентина се научила да бъде мощна за себе си и децата си. Александър схванал, че е избрал лесния път, само че в този момент бил изправен пред следствията от постъпката си, които не можели просто по този начин да бъдат забравени и простени.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР