18-годишният Борислав Гарибов, когото лавина под връх Тодорка помете и

...
18-годишният Борислав Гарибов, когото лавина под връх Тодорка помете и
Коментари Харесай

Кой е фрийрайдърът Бобо, когото лавината помете

18-годишният Борислав Гарибов, който лавина под връх Тодорка опустоши и умъртви в неделя, е играч от националния тим на България по фрийрайд и е един от най-надежните млади състезатели в спорта, притежател на голям брой интернационалните оценки и награди.



Още от напълно дребен Бoбо натрупа участия и сцени във всички фрирайд надпревари и събития на родната ни сцена. Последните три зими записва и първите си интернационалните изяви на най-високия сан надпревари за младежи Feeride Junior Tour 3 Stars*** във Fieberbunn, Австрия. Бобо безусловно е отраснал по скатовете на Пирин, където тренира по цяла зима, а предишният сезон прекара доста време в тренировки в Австрия с Борис Първанов.



Още през първия си сезон в тима, Бобо посочил доста капацитет и предпочитание за развиване. Във второто си съревнование в Алпбах, Австрия, той приключва трети, което му дава мощен подтик в класирането за Европа и Океания. Паралелно с участията си в Европа, младата вяра печели и два старта от фрийрайд надпреварите България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР