18-годишната млада актриса Василена Караманлиева вдъхнови треньорите с красиво изпълнение

...
18-годишната млада актриса Василена Караманлиева вдъхнови треньорите с красиво изпълнение
Коментари Харесай

Любимката на Камен Донев аут от „Гласът на България“


18-годишната млада актриса Василена Караманлиева въодушеви треньорите с красиво осъществяване на „ Прошепнати фантазии “ на Камелия Тодорова в „ Гласът на България “, само че Иван Лечев избра да се раздели с нея на нокаутите в шоуто.

По време на този стадий оживелите след дуелите участници би трябвало да се борят за място на един от трите стола на сцената. Дали ще седнат под номер едно, две, или три, зависи от представянето им, а задържалите се по местата си след осъществяването и на последния участник в тима не престават към концертите онлайн. „ Василенка, ти си доста сладко момиче, доста надарено и доста добре си изпя песента, само че не мога да изместя никой от тези три змея там поради теб “, сподели Лечев, акцентирайки Тодор Ковачев, Галя Георгиева и Антон Гюров.

Василена пораства от дребна по театралните подиуми с родителите си и е измежду любимките на Камен Донев. В момента е част от постановката му „ Лекция 2 за националната култура “. В „ Гласът на България “ Лечев я открадна от тим Камелия, а в медийното пространство незабавно го подкачиха за афинитета му към младите актриси в музикалните формати. Именно в друга продукция на bTV преди години – Мюзик Айдъл, Лечев срещна четвъртата си брачна половинка Жени Александрова. Звездата на спектакъл „ Зад канала “ бе певица в бенда на шоуто, а Лечев китарист. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР