Подобие на кралска обиколка - така много кралски експерти и

...
Подобие на кралска обиколка - така много кралски експерти и
Коментари Харесай

Крал Чарлз и принц Уилям - бесни на Хари и Меган заради Нигерия

Подобие на кралска обиколка - по този начин доста кралски специалисти и елементарни хора характеризираха визитата на принц Хари и Меган Маркъл в Нигерия. То се оказа същински успех за семейство Съсекс, само че несъмнено повдигна доста въпроси.
 Напук на кралското семейство: Нигерия обича Меган Маркъл
Напук на кралското семейство: Нигерия обича Меган Маркъл

Посещението в страната дружно с Хари се увенча с триумф

Хари и брачната половинка му не са работещи членове на кралското семейство от 2020 година, когато взеха решение да изоставен Англия и да живеят в Калифорния. В същото време принцът продължава да работи по някои от самодейностите си, стартирани преди брака с Маркъл, да вземем за пример игрите за ветерани Invictus.

Именно поради тях двамата бяха в Нигерия, само че на никого не убягна, че в действителност бяха посрещнати там като кралски особи - участваха на боен церемониал, посетиха учебно заведение, бяха почетни посетители на специфичен банкет.
 Снимка 664843

" Уилям е гневен и решен да откри метод да спре сходни неща да се случват в бъдеще. Чарлз пък бил по-ядосан, в сравнение с в миналото някой го е виждал ", разяснява кралският специалист Том Куин пред Mirror.

Той добавя, че херцозите на Съсекс очевидно отхвърлят да се съобразят с обстоятелството, че не са работещи членове на кралското семейство и не престават да се държат като такива. " Речите на Хари и Меган, цялостното им поведение в Нигерия целят да основат усещане, че те са кралски особи - Уилям и Чарлз изобщо не са удовлетворени от това. "
 Снимка 666283

Наистина какво би могло да направи кралското семейство, в случай че Хари и още веднъж решат да вършат " кралски обиколки " в непознати страни. " Не могат да ги спрат да вървят на визити, само че могат да употребяват дипломатически напън и да изискат страните да не разрешават тези подправени " кралски " визити ", разяснява Том Сайкс в The Daily Beast.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР