На тузарска яхта събира тен психоложката на ЦСКА 1948 Лилия

...
На тузарска яхта събира тен психоложката на ЦСКА 1948 Лилия
Коментари Харесай

Секси психоложката на ЦСКА пъчи силиконови бомби на тузарска яхта


На тузарска яхта събира загар психоложката на ЦСКА 1948 Лилия Стефанова.

Още преди сезонът в Първа лига да е завършил публично, русокоската бе освободена от професионалните си задължения и хукна към по-топлите дестинации.

Лили е заведена на италианския остров Капри от своя скришен избраник, чието име не се знае. Тя признава, че от предходната година е сгодена и се радва на любовта. Стефанова към момента е с бели кълки и дупе, като занапред ще се радва на слънчевите лъчи. Тя пъчи и апетитен бюст на палубата, откакто наскоро си сложи силиконови импланти в гърдите. Облечена в черен бански, футболната психоложка е напряко изумителна.





„ Най-хубавите моменти съгласно мен са тези, които ни разрешават душата ни да бъде волна “, споделя Лили. Стефанова бе спрягана за държанка на Слави Трифонов. Хубавицата изрично отхвърли.

„ Аз не съм новата жена до Слави Трифонов и негово гадже. Засипваха ме с въпроси. Добре, че най-малко моите другари знаят истината. Сгодена съм, не желая да споделям името на обичания ми, тъй като не е човек от общественото пространство. А по отношение на Слави Трифонов, постоянно съм го уважавала и имам почит от него. Той е извънредно съумял и доста добър управител на екипа си “, разяснява през предходната година Лили пред „ България Днес “.

Сексапилната русокоска към този момент е и телевизионна водеща, като има свое предаване в WnessTV. Лили е маниачка на тематика фитнес и всекидневно вае фигурата си в залата.

„ Нямаме тематика табу с футболистите. Говорим си за всичко в живота “, не крие психоложката на ЦСКА 1948.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР