16-годишно момиче загуби живота си след гонка между два автомобила

...
16-годишно момиче загуби живота си след гонка между два автомобила
Коментари Харесай

16-годишно момиче загина в гонка със 170 км/ч

16-годишно момиче загуби живота си след гонка сред два автомобила БМВ по пътя Самоков-Говедарци.

Катастрофата станала на 23 ноември вечерта в село Маджаре. Зад кормилото на единия автомобил е 20-годишен юноша от село Говедарци, в другия пътуват 16-годишната Иванина с приятеля си Николай, който кара.

Малко по-рано двете коли са снимани от улична камера в село Мала Църква да минават със скорост към 170 км/ч, заяви " Струма ".

При гонката 20-годишният Николай губи надзор над БМВ-то си и се блъска в дърво.

“Бях на площада, когато видях по какъв начин прелетя БМВ-то на Николай Кръстев, гонеше се с още една кола, също БМВ. Нямах визия, че при Николай се вози щерка ми. Караше несъмнено с 200 км./ч. Казаха ми, че в другата кола бил юноша от Говедарци. С тази тяхна гонка животът ми свърши. Какво би трябвало да направя с тях? Искам отмъщение и заслужено наказване за отнетия живот на детето ми ”, показа през сълзи пред локалния уебсайт 4vlast-bg.com бащата на починалото момиче Иван Иванов.

Непълнолетната Иванина издъхва на място, а приятелят й е настанен в столична болница с голям брой контузии, пострадвания и заплаха за живота. Пожарникари са рязали ламарини, с цел да ги извадят. Вторият лидер бяга от местопроизшествието без да окаже първа помощ.

“Дойдоха кола за спешна помощ, полиция и пожарна. Колата беше смазана. Като се прибрах в 20 ч. пътят беше затворен. Много неприятно карат тук. Трябва да се сложат легнали служители на реда. Много бързо карат, това момче е карало най-мако със 150 км/ч. ”, описа Спас Павлов пред бТВ. След нещастието пътят е затворен часове наред, а екипите на “Криминална полиция ” остават на място до 4 ч. сутринта. Жителите на Маджаре желаят на място да се слагат легнали служители на реда, които да стопират джигитите по пътя.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР