Част от популацията в България са се срещали със сходен

...
Част от популацията в България са се срещали със сходен
Коментари Харесай

Д-р Симидчиев: Българите са се срещали с братовчед на COVID-19 още през 2008 година

Част от популацията в България са се срещали със сходен вирус през 2008 година и затова той не бушува толкова много в страната ни. Това заяви пулмологът д-р Александър Симидчиев в ефира на Нова телевизия.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 10851
Що се отнася до витамин Ц и това, че не се препоръчва приема му при коронавирус, той заяви, че по протоколи лечението протича с коагуланти, защото вирусът спомага за образуването на тромби.

Д-р Симидчиев: Носете маски! Абсолютно безобидно е!

Броят на заразените се увеличава, а това увеличава и всичко по веригата. Децата боледуват по-малко, защото имунитета им не реагира така бурно. Децата могат да бъдат вектор на заразата. Те боледуват по-леко и рискът от това да кашлят и кихат, и така да разпръскват заразата е по-нисък, подчерта още той.

Попитан за това какво ще се случи през есента, когато нормално върлува грипа, той заяви: Бих апелирал към хората да се ваксинират срещу грип, за да знаем, че не е това. Личното ми мнение е, че ако се разболеем и от грип и от коронавирус няма да изкараме двете заболявания по-тежко.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 10851  340 са новите случаи на ковид в Германия 340 са новите случаи на ковид в Германия  Нови правила за пътуващите в Австрия българи от през днешния ден Нови правила за пътуващите в Австрия българи от през днешния ден  Новите инфектирани за денонощие в Мексико са 5480 Новите инфектирани за денонощие в Мексико са 5480
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР