Флагманът на руската автомобилната индустрия неочаквано показа нова версия на

...
Флагманът на руската автомобилната индустрия неочаквано показа нова версия на
Коментари Харесай

КамАЗ показа топ-версията на модела Compass

Флагманът на руската автомобилната индустрия неочаквано показа нова версия на среднотонажния си камион Compass. Изображението на камиона се появи в официалната страница на производителя във VKontakte, без да е придружено от обяснителна информация. Въпреки това, независими източници идентифицираха иновацията доста бързо.

Показаният на снимката екземпляр се различава от " деветката ", на първо място, с колела с различен размер и модел на джантите, които са са 19,5 " вместо 17,5 " и имат осем монтажни отвора вместо шест. Демонстрационният компас 9 е оборудван с изотермична надстройка, а по-тежкият компас 12 има монтиран кран.
`КамАЗ

Компас 12 е най-товароносимият камион в обещаващото ново семейство на КамАЗ. Товароносимостта на флагмана е оптимизирана за правилата за преминаване на камиони по магистралите и е 11 990 кг. В топ версията Compass ще има 4.5-литров дизелов двигател Cummins с мощност 208 к.с., съчетан с шестстепенна ръчна скоростна кутия.

По предварителни данни в новото семейство са планирани пет модификации: Compass 3, Compass 5, Compass 7, Compass 9 и Compass 12, като първата, трябва да бъде пусната в продажба скоро, но КамАЗ все още не е обявил конкретни сроковете за навлизане на пазара.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР