Камила може да е кралица-консорт от малко повече от година,

...
Камила може да е кралица-консорт от малко повече от година,
Коментари Харесай

Синът на Камила, Том Паркър Боулс - с кралска готварска книга

Камила може да е кралица-консорт от малко повече от година, само че личността й провокира интерес десетилетия наред. Обяснението за това е известно на всички - още като госпожа Паркър Боулс тя имаше връзка с принц Чарлз, който по това време е женен за принцеса Даяна.
 Кралица Камила през погледа на някогашната й снаха Сара Паркър Боулс
Каква свекърва е Камила

Признания за предишното и сегашното

Днес Камила е брачна половинка на крал и гордо държи на купата си, без значение от предишното. Централната й позиция в кралското семейство пък дава опция на децата от първия й брак също да извлекат някои позитиви.

Какво друго пояснение може да има появяването на книга с " кралски предписания ", написана от сина й Том Паркър Боулс тъкмо в този момент? 49-годишният Том в действителност има много издадени досега кулинарни книги - цели осем, като последната, Fortnum and Mason - Christmas and Other Winter Feasts, излиза през 2018 година

През есента на тази година обаче светът ще види Cooking and the Crown: Royal Recipes from Queen Victoria to King Charles III ( " Готвенето и Короната: Кралски предписания от кралица Виктория до крал Чарлз Трети " ).
 Камила с една от книгите на сина си

Камила с една от книгите на сина си

споделя, че подготовката за книгата е била доста вълнуваща - той се е задълбал в архивите на Уиндзор и проучвал питателните привички на английските монарси от кралица Виктория до наши дни.
 Снимка 662823

" Тук обаче не става дума за печени лебеди, овесарки и бекаси, пълнени с гъши дроб - това е същинска готварска книга, цялостна с предписания, които обичам да сготвям. И се надявам, че и вие ще го извършите ", написа той в информацията за книгата, представена от Town and Country.

Cooking and the Crown: Royal Recipes from Queen Victoria to King Charles III дава обещание да предложи предписания за всевъзможен мотив - от закуска и пикник в градината до прием, като са включени и истории от кралските готвачи, и кухни.

Книгата на Том Паркър Боулс излиза на 26 септември 2024 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР