Смъртните случаи от коронавируса в Турция достигнаха 5001, след като

...
Смъртните случаи от коронавируса в Турция достигнаха 5001, след като
Коментари Харесай

Над 5000 станаха смъртните случаи от коронавируса в Турция

Смъртните случаи от коронавируса в Турция достигнаха 5001, след като още 27 човека починаха през последното денонощие, заяви здравният министър Фахреттин Коджа, цитиран от БТА.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 9674
Турция е извършила още 42 982 теста в последните 24 часа, с което общият им брой е станал над 3 милиона, каза Коджа.

Расте броят на интубираните болни от COVID-19 в Турция

От началото на месец юни с отпадането на ограниченията, целящи да възпрат разпространението на новия коронавирус, се наблюдава леко засилване на случаите на интубирани пациенти. Най-ниският им брой, регистриран през месец юни, е бил 261 души. Вчера обаче броят на интубираните е възлизал на 345 болни, сочат огласените данни.

От началото на епидемията заразените с коронавирус в страната са 188 897 души, а починалите от COVID-19 - 4974. Оздравели са 161 533-ма болни.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 9674  Бразилски арбитър задължи президента Болсонаро да носи маска Бразилски арбитър задължи президента Болсонаро да носи маска  Работници от немските кланици с COVID-19 се прибраха у нас, управляващите не знаят Работници от немските кланици с COVID-19 се прибраха у нас, управляващите не знаят  Огнище на ковид в още една касапница в Германия Огнище на ковид в още една касапница в Германия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР