Русия обяви днес удължаването на забраната за влизане на територията

...
Русия обяви днес удължаването на забраната за влизане на територията
Коментари Харесай

Русия удължава забраната за влизане на чужденци

Русия обяви днес удължаването на забраната за влизане на територията й на чужденци и след 30 април, за да ограничи разпространението на епидемията от коронавируса, предаде Франс прес.

Въведена на 18 март " забраната за влизане на чужди граждани в момента е в сила за страната ни до 30 април ", заяви премиерът Михаил Мишустин по време на правителствено заседание, посветено на борбата с коронавируса.

" Наредих удължаване на тази забрана до момент, когато борбата със заразата завърши и епидемиологичната ситуация се подобри ", уточни руският премиер.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6653
Путин удължи ваканцията до 11 май

Предвиждат се обаче изключения за някои категории чужди граждани, по-конкретно за специалисти по инсталиране и поддържане на произведено в чужбина техническо оборудване.

" Подобна мярка ще позволи да се намали негативното отражение на тази забрана за дейността на руските промишлени предприятия, по-конкретно на онези, произвеждащи оборудване за борба с коронавируса ", обясни Мишустин.
Към този момент Русия е регистрирала 99 399 случая на коронавирус и 972 починали от заразата, отбелязва АФП.

Novini.bg ви дава възможност да следите актуалните данни за смъртоносния коронавирус в реално време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6653  С помощта на Съединени американски щати суперкомпютърът на Българска академия на науките предсказва ковид у нас С помощта на Съединени американски щати суперкомпютърът на Българска академия на науките предсказва ковид у нас  Котарак, подарен от Путин на японски губернатор, е под карантина Котарак, подарен от Путин на японски губернатор, е под карантина  Българска академия на науките потвърди какво е в основата на затрудненията от COVID-19 Българска академия на науките потвърди какво е в основата на затрудненията от COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР