През 2019 г. след парти в дома на приятел в

...
През 2019 г. след парти в дома на приятел в
Коментари Харесай

Как момиче разбра, че е изнасилено на купон

През 2019 г. след парти в дома на приятел в Престън, Англия, Шанис Седън се събужда със синини по цялото тяло, пише blitz.bg. Момичето било силно изплашено и не помнело нищо от случилото се, затова не отишло в полицията, защото се страхувало, че само ще ѝ се присмеят.

Но година и половина по-късно самите служители на реда откриват 20-годишната британка и я питат дали има татуировката " Магалуф 2017 ". Когато шокираната Шанис потвърждава, че има такъв надпис на кръста си, служителят ѝ съобщава новината, която напълно преобръща живота ѝ, съобщава " Дейли Стар ".

Оказало се, че полицията е открила ужасяващ видеоклип с изнасилване в телефона на 27-годишния Диксън Нгаунде. Въпреки че на кадрите не се вижда лицето на жертвата, на тях се вижда татуировката.

В нощта на изнасилването Шанис отива на гости на свой познат, който се представя като Макс. Диксън също бил там, но изглеждал тих и срамежлив.



Според думите на британката, тя е изпила само три коктейла, след което е загубила съзнание и на следващата сутрин не е помнела нищо. Въпреки това в компанията се заговорило, че Нгаунде и Шанис са " правили секс ".

" Чудех се дали съм била толкова глупава, че да спя с него. Не исках да създавам проблеми, като твърдя, че ме е изнасилил, защото това може да съсипе живота на човек, а аз не помнех нищо и нямах доказателства ", казва Шанис Седън.

Случаят на Шанис обаче не е единственият. Оказва се, че Макс, домакинът на партито, има друго име. Името му е Амос Оченг, на 51 години, изнасилил е поне три момичета на възраст между 14 и 19 години и се е занимавал с наркотици. Мъжът е осъден на 27 години затвор.

От друга страна, Диксън е признат за виновен за изнасилването на Шанис и е получил 10-годишна присъда.


Амос Оченг и Диксон Нгаунде

Но въпреки действията на правосъдието, момичето не може да се възстанови от случилото се.

" Когато ми казаха, че съм била изнасилена, това преобърна целия ми живот. Това съсипа отношенията ми с мъжете, защото спрях да им се доверявам напълно. Сега, когато някой мъж ми предложи да пия, се страхувам, че ще ме упои с наркотици, ще ме отведе вкъщи и ще ме изнасили ", споделя Шанис.

Въпреки че Шанис е жертвата в тази ужасна ситуация, тя обвинява себе си. Неспособна да се справи с травматичното преживяване, тя е потърсила помощ от специалист, който ѝ предписва антидепресанти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР