Популярният испански музикант Мигел Босе се присъедини към групата от

...
Популярният испански музикант Мигел Босе се присъедини към групата от
Коментари Харесай

Музикант избухна в социалните мрежи заради COVID-19: Искат да ни затрият!

Популярният испански музикант Мигел Босе се присъедини към групата от известни личности, които са склонни да вярват, че новия коронавирус е създаден, за да намали световното население – теза, която бе подкрепена наскоро и от легендата на българския футбол Христо Стоичков.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 11354
Испанският изпълнител, чиято родина бе една от най-критично засегнатите в света от разпространението на COVID-19, изрази мнението, че хората, създали вируса, чисто и просто " искат да ни убият ".

Към написаното той е добавил и графика, според която най-много са починалите от коронавируса от страни, в които по-голямата част от населението е ваксинирано от сезонен грип (в червено), докато в страните, където има най-малко ваксинирани от грип, смъртните случаи в резултат от заразата са значително по-малко (в зелено).

NOS QUIEREN MATAR!!! https://t.co/l5W4sAGvkb
— Miguel Bosé (@BoseOfficial) August 9, 2020

Христо Стоичков: Създадоха COVID-19, за да ни контролират

Според здравни експерти обаче въпросната графика е чисто манипулативна, тъй като не е ясно на базата на какви критерии са посочени точно тези 18 страни и защо например липсват други държави като Гърция, Португалия, Япония, Южна Корея или Нова Зеландия.

Според тях липсва и обосновано научно обяснение каква е връзката между ваксинираните от сезонен грип и нивата на смъртност от новия коронавирус в дадените държави.

Бил Гейтс разкри кога ще свърши COVID-19

Мигел Босе не пропусна да обвини и собственика на " Майкрософт " Бил Гейтс, тъй като според него именно Гейтс стои зад пандемията и целта му е чрез ваксините да имплантира чипове в хората, чрез които да извлича информация от тях.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 11354  Европейска комисия: Скоро ще разполагаме с ефикасна ваксина за COVID-19 Европейска комисия: Скоро ще разполагаме с ефикасна ваксина за COVID-19  Най-малък брой инфектирани от ковид регистрирани в Сърбия от 25 юни Най-малък брой инфектирани от ковид регистрирани в Сърбия от 25 юни  Путин: Регистрирахме първата ваксина против COVID-19 в света Путин: Регистрирахме първата ваксина против COVID-19 в света
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР