Безсрочният протест на Таксиметровия синдикат продължава, като се поставят знаци

...
Безсрочният протест на Таксиметровия синдикат продължава, като се поставят знаци
Коментари Харесай

Бакшишите в София обявиха безсрочен протест

Безсрочният митинг на Таксиметровия профсъюз продължава, като се слагат знаци на закритите от Общината таксиметрови стоянки. Това обявиха от синдиката. В зона " Център " от 68 места за таксита, на които колите да стопират, с цел да бъдат наемани от клиенти, са останали 47. От сектора настояват, че имат компликации поради унищожената таксиметрова инфраструктура.

От Националния таксиметров профсъюз показват, че една от закритите стоянки я има в документите на Столичната община, само че на процедура към този момент не може да се употребява. 

Красимир Цветков изясни, че от Синдиката са в неопределен митинг с искане за цялостното възобновяване на стоянките. Протестът ще продължи на всичките 131 стоянки.

" На този стадий сме наравили разбор на всички стоянки в зона " Център " и в зона " Едно ". Все още довършваме разбора на всички останали стоянки, само че това е голям регион ".

В момента в Зона " Център " по списък на общината би трябвало да има 68 стоянки, само че от тях 21 към този момент са закрити, настояват от синдиката.

Според Цветков, на доста от местата постоянно има паркирани частни коли, а от ЦГМ не спомагат за репатрирането им. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР