Пенсионер на 69 години с придружаващи заболявания се излекува от

...
Пенсионер на 69 години с придружаващи заболявания се излекува от
Коментари Харесай

69-годишен пенсионер с редица придружаващи заболявания разказа как е преборил COVID-19

Пенсионер на 69 години с придружаващи заболявания се излекува от коронавирус.
Всичко по темата:Епидемията коронавирус (COVID-19) 6956
Той е бил хоспитализиран в частна болница в София през последните 3 седмици. Никола Петков е на хемодиализа всяка седмица. Медиците предполагат, че той е бил контактен на заразен шофьор на линейка.

COVID-19: Ваксина ще има само за богатите?

Освен от бъбречна, Никола страда и от тежка сърдечна недостатъчност, придружена с постоянна аритмия. Комбинацията от тези заболявания и коронавируса го поставят в животозастрашаваща ситуация.

„ Аз вярвах на екипа, самата организация те караше да вярваш, че ще се случи излекуването “, разказа той пред камерата на Канал 3.

В началото на лечението му лекарите се въздържат от прогнози. Притесненията им са свързани с това, че при неговия случай е можело да се стигне до механична вентилация. " И в един момент Никола започна да се стабилизира, започна да му спада температурата, започна да намалява кислородните нужди”, отбеляза д-р Лекова.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 6956  Делян Пеевски с нови дарения за лекарите в България и Северна Македония Делян Пеевски с нови дарения за лекарите в България и Северна Македония  Спад в общия брой на пациентите с COVID-19 във Франция Спад в общия брой на пациентите с COVID-19 във Франция  Ирландия е подготвена с проект за живота след изключителното състояние Ирландия е подготвена с проект за живота след изключителното състояние
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР