Обществените музеи и зоологическата градина в столицата на САЩ Вашингтон

...
Обществените музеи и зоологическата градина в столицата на САЩ Вашингтон
Коментари Харесай

Музеите във Вашингтон затварят врати заради пандемията

Обществените музеи и зоологическата градина в столицата на САЩ Вашингтон отново затварят врати от понеделник на фона на увеличаващите се случаи на COVID-19 в страната, предаде Франс прес, позовавайки се на институцията, която ги управлява.

" Предвид увеличаването на случаите на COVID-19, както в регионален, така и в национален мащаб, всички музеи на " Смитсониън ", както и националният зоопарк, ще бъдат временно затворени за обществеността от понеделник, 23 ноември ", се посочва в изявлението, направено от институцията. От " Смитсониън " допълват, че на този етап не е предвидена дата, на която музеите и зоопаркът ще заработят отново.

Зоологическата градина и някои музеи във Вашингтон постепенно бяха отворени от края на юли, ограничавайки броя на посетителите и налагайки правила за физическо дистанциране.

Столицата на САЩ, където по-малко от 700 души са починали от COVID-19 от началото на пандемията, все още до голяма степен остава затворена, като кината не работят, а ресторантите могат да функционират само на 50 процента от капацитета им.

Други американски градове неотдавна наложиха нови ограничителни мерки на фона на увеличаването на случаите на болестта Ковид-19, отнела над 250 000 човешки живота в цялата страна, допълва БТА.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 15376  Проф. Христова: Видяхте ли? Ген. Мутафчийски излезе прав Проф. Христова: Видяхте ли? Ген. Мутафчийски излезе прав  Синът на умрелия Любчо Лалев: Трябва да има осъдени в този случай

Синът на умрелия Любчо Лалев: Трябва да има осъдени в този случай  Сръбският патриарх умря в резултат на COVID-19 Сръбският патриарх умря в резултат на COVID-19
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: лесни стъпки: просто управление: eпидемия:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР