Новата Mazda 6 се изгражда на платформа със задно задвижване,

...
Новата Mazda 6 се изгражда на платформа със задно задвижване,
Коментари Харесай

Old School за новата Mazda 6 - със задно и с шестцилиндрови ДВГ

Новата Mazda 6 се изгражда на платформа със задно задвижване, а слуховете за предстоящата ѝ поява се разпространяват от 2017 г. Сега се очаква седанът да дебютира през първата половина на 2022 г., уверява Spyder7.

Следващата година ще започне и производството на новите шестцилиндрови двигатели, представени в края на 2020 г., които трябва да бъдат инсталирани някъде. Къде, ако не новата Mazda 6?

Новото поколение на седана ще получи изцяло нов дизайн, базиран на стила на концепцията Mazda Vision Coupe 2017. Това ще е автомобил с четири врати и с невероятно дълъг преден капак.

`Old

" Шестицата " ще бъде първата, която ще получи нова радиаторна решетка и Н-образен дифузьор. Седанът най-вероятно ще се различава от концепцията, която е класическо купе с четири врати с различна линия на покрива и по-дълъг багажник.

Под капака ще се монтира трилитров редови шестцилиндров дизелов двигател, съчетан с 48-волтов електродвигател. Това е така нареченият мек хибрид. Mazda 6 ще получи и мек хибрид, базиран на трилитров редови шестцилиндров бензинов двигател.

Ще има изцяло електрическа версия на седана, както и plug-in хибрид. Повече от характеристиките на новия седан не са неизвестни, но двигателите му може да имат мощност от над 250 к.с.
`Old

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР