1. Дънки с цип отзади Отказвами се : от всички

...
1. Дънки с цип отзади Отказвами се : от всички
Коментари Харесай

6 неща, които не трябва да се носят след 30 г.

1. Дънки с цип отзади

Отказвами се: от всички дънки, които имат цип на погрешно място. Трудно е да се измисли по-неподходящо нещо в дрешника на млада стилна жена.

Ние купуваме: дънки, направени от първокачествен деним, подобаващи за нашия вид фигура. През този сезон ще бъдат настоящи дънки с права кройка и модели с необятни крайници.

2. Екстремни токчета

Отказ: от невъобразимо дългата пета и неговата другарка – платформата. Погрижете се за гръбнака и душeвността на другите.

Ние купуваме: кокетни сандали на постоянна пета със междинна дължина. Ако желаете да добавите люти чушки в изображението, обърнете внимание на по-отворени модели с забавен дизайн на петата.

3. Глупави надписи

Ние отхвърляме: от всички типове облекла с парадокс, написани върху нея. Надписите със счупени сърца могат да имат противоположен резултат. Това включва и логата на първокласни марки, изобразени върху неща от всеобщия пазар.

Ние купуваме: тениски на настоящи стилове на забавни цветове и щампи. Повярвайте ми, красивата цветна тениска ще стане основата на всяко изображение и съвършено ще подчертае нашите преимущества.

4. Бельо

Отказ: от сутиени, които не се вписват по текстура и цвят, до облеклото. Никоя млада жена няма да бъде боядисана с елече, стърчащо отдолу под елегантна вечерна рокля.

5. Стегнато яке

Отказ: от седене компактно върху фигурата на якета и якета. Такива модели излязоха от мода преди доста години и към момента няма да се върнат. Тези неща няма да ни създадат по-млади, в случай че не привлекат неразбираеми погледи.

6. Нелепи чорапи

Ние отхвърляме: от чорапи от пазара до лайка, лентички и полка, в случай че обувките ни са отворени, да вземем за пример лодки.

Ние купуваме:   Ние избираме, както в тази ситуация с тениските, съществени нюанси. Черното, бялото и сивото ще бъдат най-функционалните от всички, само че в случай че желаете да разредите трикотаж, избираме дълбоки наситени нюанси.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР