Злобните хора са навсякъде около нас. Веднага можем да ги

...
Злобните хора са навсякъде около нас. Веднага можем да ги
Коментари Харесай

Злобните хора: Защо са такива и как да се справим с тях

Злобните хора са на всички места към нас. Веднага можем да ги усетим, даже и още преди да са проговорили. Това, което ги отличава от останалите, е изражението им – те стоят някак си отвлечени и усещате, че връзката с тях е затруднена.

Защо? Защото връзката допуска взаимна обмяна на информация сред двама души, а злобният човек не желае да обменя нищо с вас. Поне в позитивния смисъл. Той желае единствено едно – да ви накара да се чувствате зле, безпомощни, оскъдни и незначителни. Злобният човек е тъкмо всичко това, само че вкопчвайки се в своята „ жертва “ и успявайки да й повлияе, възстановява, въпреки и за малко, своето равновесие. И живее за този момент.

Злобният човек е трагичен. Той го усеща чудесно, само че избира да не мисли за това. Защото, в случай че се размишления, ще стигне до противен извод. Ще разбере, че това пагубно положение идва от самия него, тъй като е просто нерешителен и ленив да работи върху себе си.

Злобният човек е афектиран на света. Защото, примерно, е безпаричен, отритнат, несръчен, слаб, едностранчив и по този начин нататък и по този начин нататък. Но вместо да избере да се промени, той избира да остане в лъжливия комфорт на своята мизерия – било физическа или духовна. Защото по този начин е по-лесно. Защото вместо да положиш старания, с цел да бъдеш подобен, какъвто искаш, е надалеч по-леко и безвредно да си останеш на остарялото незадоволително равнище, само че пък без да нарушаваш зоната си на комфорт.

Да, само че, питаме тогава, какво желаят злобните хора от другите, тези, които са избрали да тръгнат не по техния път, а по трънливия. Тези, които не се боят да се изправят против минусите си, да ги осъзнаят и да ги преодолеят. Тези, които са стояли будни по цели нощи, с цел да измислят нов бизнес план или да усъвършенстват някое значимо умеене, което им е било витално належащо тъкмо в този миг. Тези, които също са получавали плесници от ориста, само че не са се поддали на унинието, тъй като знаят, че единственото избавление е да вървят напред, без значение какво им е отредил животът. Да се учат и усъвършенстват.

Злобните хора желаят и останалите да са като тях. Те им се сърдят, че са разнообразни. Че са по-смели, по-добри, по-привлекателни даже. Защото всички знаем по какъв начин състарява и погрознява злобата. Но тя не трансформира единствено външния тип. Тя унищожава тотално и здравето като цяло. Всички човешки органи стартират да работят по-трудно поради насъбраната негативна сила, появяват се заболявания, интелектуалното равнище също спада фрапантно.

Злобните хора желаят всичко това за останалите, само че, в действителност, вредят само на себе си.

Как да се държим със злобните хора?

Просто ги игнорирайте. Така или другояче, в случай че имате вътрешен баланс, в случай че знаете твърдо накъде сте се запътили, тяхната завист няма по какъв начин да ви навреди. Тя ще се стича отвън вашето енергийно поле и естественият кръговрат ще я връща още веднъж към тях – към тези, от които е пристигнала.

Не са нужни никакви специфични отбрани, просто знайте кои сте и това е изцяло задоволително. Независимо какво ви приказват злобните хора с цел да ви уязвят, в случай че вие самите не решите да се почувствате уязвени, те нямат никакъв късмет да сторят това от ваше име. Винаги помнете това и даже да не можете да ги отстраните изцяло от обкръжението си, те няма да имат никакво значение за вас.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР