Благотворителната организация за борба с бездомността Crisis приветства промените, но

...
Благотворителната организация за борба с бездомността Crisis приветства промените, но
Коментари Харесай

Министрите се отказват от плановете си да „криминализират“ бездомността след реакция – но благотворителните организации предупреждават, че грубо спящите все още ще бъдат насочени

Благотворителната организация за битка с бездомността Crisis приветства измененията, само че предизвести, че „ предпоставката на препоръчаните закони остава същата “.

Депутатите повдигнаха възражения против декларираната цел на законопроекта за битка с „ досадното просене “, което може да е ориентирано към хора, спящи на вратата, тези, които основават „ несъразмерна миризма “ или тези, които „ наподобяват по този начин, като че ли имат намерение да спят на улицата ".

Първоначалната версия също по този начин щеше да даде на полицията или локалните управляващи пълномощието да издават " досадни инструкции за милостиня ", с цел да реалокират хората, като неспазването им можеше да докара до един месец затвор.

>

Вместо това, след възраженията на 40 консерватори отдясно и отляво на партията, законопроектът ще обясни, че полицията и локалните управляващи би трябвало да дадат приоритет на насочването на хора, които спят жестоко, към служби за поддръжка, преди да обмислят потреблението на наказателни наказания.

Най-новото в политиката: Съдебното ре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР