По време на добрите моменти Тео Джонсън и неговите петима

...
По време на добрите моменти Тео Джонсън и неговите петима
Коментари Харесай

Как пътуването на новобранеца от Джайънтс Тео Джонсън е вдъхновено от майката, която спаси семейството им от дом с насилие: „Тя избра живота за всички нас“

По време на положителните моменти Тео Джонсън и неговите петима братя се смееха като тяхна майка разпределете отмерено бонбоните в кутия „ Майк и Айк “ за $1 за десерт.

Може да не звучи като наслаждение, само че беше знак, че шестте момчета преди тийнейджърска възраст са щастливи, нахранени и в сигурност – доста усъвършенстване по отношение на предходните им години, прекарани сгушени в спалнята, страхувайки се от шума на домашното принуждение които постоянно изпълваха дома им от детството в Канада.

Това, което не можаха да чуят в една изключително изпълнена с принуждение нощ през януари 2009 година, бяха смразяващите думи, които татко им, Нейт, някогашен състезател от НФЛ, прошепна в ухото на майка им – задействайки многото решения, взети от Ейми Джонсън, с цел да промени курса от седем живота.

„ Много умерено той сподели: „ Ще те намушкам с нож за пържоли 65 пъти и дребното ти момченце ще пристигна на вратата, ще стъпи в кръвта ти и ще откри тялото ти и … децата ти ще нямам никого “, сподели Ейми пред The ​​Post. „ Това беше...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР