Веригата супермаркети в Обединеното кралство Asda се превърна в най-новия

...
Веригата супермаркети в Обединеното кралство Asda се превърна в най-новия
Коментари Харесай

Asda ще създаде нов „център на града“ и ще построи 1500 жилища в Лондон

Веригата супермаркети в Обединеното кралство Asda се трансформира в най-новия търговец на дребно, който прави набег в строителството на къщи, откакто съобщи в понеделник, че ще развие „ център на града “ в Лондон, в това число 1500 жилища.

Третият по величина бакалин във Англия, благосъстоятелност на братята Иса и компанията за частни вложения TDR Capital, се стреми да преустрои терен от 10 акра благодарение на английския строител на жилища Barratt Developments.

Предложението, което предстои на утвърждение на планирането, ще сътвори нов градски център с огромен магазин Asda, както и 1500 жилища, в това число 500 на налични цени, и други търговски обекти в северозападен Лондон.

Ходът е първи за Asda и би представлявал една от най-големите покупко-продажби със земя за последните няколко години, за които супермаркетът твърди, макар че не разкрива размера на договорката.

Той ще размени действителен супермаркет Asda, който ще остане отворен, до момента в който работата се прави, в региона на Old...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР