Злато на стойност около 50 000 лева е било изеето

...
Злато на стойност около 50 000 лева е било изеето
Коментари Харесай

Икономическа полиция и НАП конфискуваха злато за 50 000 лева в Сливен

Злато на стойност към 50 000 лв. е било изеето при инспекция в търговски обект в сливенския квартал „ Надежда “, осъществена през вчерашния ден от чиновници на бранш „ Противодействие на икономическата престъпност към ОДМВР-Сливен и Търговско дружество на НАП-Бургас.
По време на инспекцията е открита продажба на артикули от жълт метал без съществуване на български държавен знак, както и нередности във фискалното устройство и касовата наличност. Констатирани са 2900 грама златни украшения, като 1700 грама са без документите за генезис. Иззети са 300 грама украшения без български държавен знак. За тези нарушавания на шефа на магазина ще бъдат формирани актове.
По време на инспекцията полицейските чиновници са открили нерегламентирана продажба на украшения от марките „ Сartie “, „ Сhanel “ и „ Versace “, обект на авторско право, нарушаващи правата на интелектуалната благосъстоятелност. Иззети са 30 броя украшения с общо тегло към 370 грама. Общо цената на конфискуваното количество злато от проверяващите е на стойност към 50 000 лв..
Работата по случая продължава от проверяващ служител на реда и чиновници от бранш „ ПИП “. Уведомена е Районна прокуратура-Сливен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР