Нюйоркска модна дизайнерка беше открита мъртва с травма“ на врата

...
Нюйоркска модна дизайнерка беше открита мъртва с травма“ на врата
Коментари Харесай

Мистерия като модна дизайнерка, на 50 години, открита мъртва в дома си с шал, увит около врата й

Нюйоркска фешън дизайнерка беше открита мъртва с „ контузия “ на врата си в дома си, което провокира следствие на нейната гибел.

50-годишната Свитлана Инделикато, живееща в Бруклин, беше открита мъртва с шал, завит към врата й тази седмица, оповестиха източници от правоприлагащите органи в петък. Свитлана, която е проектирала чанти, шалове и шалове пашмина, е открита от брачна половинка си, който сподели, че е била в безсъзнание и не реагира, когато я разкрил в стая в дома на Бенсънхърст на 80-та улица покрай 16-то авеню.

Дизайнерът на аксесоарите брачният партньор се обадил в полицията към 5 сутринта в четвъртък, споделиха източниците на New York Post. Служителите на службите за незабавна помощ реагираха и бяха откарани по неотложност в дома на Бруклин, само че за драматичен случай Свитлана беше оповестена за мъртва на място, съгласно полицията.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Полицейското ръководство на Ню Йорк разказа пострадванията на Свитлана като „ контузия “ на шията. Службата на правосъдния доктор в Ню Йорк ще устан...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР