ЛА ВИКТОРИЯ, Венецуела (АП) — Кандидатът за президент на главната

...
ЛА ВИКТОРИЯ, Венецуела (АП) — Кандидатът за президент на главната
Коментари Харесай

Кандидатът за президент на венецуелската опозиция Гонсалес търси единство на първия митинг

ЛА ВИКТОРИЯ, Венецуела (АП) — Кандидатът за президент на основната опозиционна коалиция на Венецуела в събота се опита да култивира въодушевление на вяра и благоприятни условия в голям протест, който означи начало на акция, която той в действителност в никакъв случай не си е представял да води.

Едмундо Гонзалес Урутия, някогашният посланик, определен от обединението да размени пламенния водач Мария Корина Мачадо, предложения хиляди поддръжници да се съберат в общността на Ла Виктория, неговия роден град. Той ги прикани да си показват страна, в която публичните услуги не са разкош, хората не са хвърлени в пандиза поради политическите си убеждения и милиони ще се върнат, откакто са мигрирали в продължение на десетилетие в търсене на по-добри стопански благоприятни условия.

„ Гарантирам кротичък преход, при който всички политически сили ще могат да упражняват правата си, както е разрешено от конституцията “, сподели Гонзалес, обръщайки се към аудитория от пенсионери, млади възрастни и поданици на столицата, които пътуваха,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР