Лидер на Ислямски джихад е убит на Западния бряг, съобщи

...
Лидер на Ислямски джихад е убит на Западния бряг, съобщи
Коментари Харесай

Лидер на Ислямски джихад е убит на Западния бряг

Лидер на " Ислямски джихад " е погубен на Западния бряг , заяви Агенция Франс Прес.

ЦАХАЛ посочи, че " върховен терористичен сътрудник " Ислам Хамайсех е погубен при удар по град Дженин

Бригада " Ал-Кудс ", въоръженото крило на радикалната палестинска формация " Ислямски джихад ", удостовери в изказване, че един от нейните членове е бил погубен , а няколко други са били ранени по време на израелското нахлуване.

Бригада " Ал-Кудс " съобщи, че Ислам Хамайсех е бил водач на батальона в Дженин, който е обвързван с " Ислямски джихад ".

Палестинското министерство на опазването на здравето заяви, че вследствие на удара е умрял един човек, а осем са ранени и получават болнично лекуване.

При сходна интервенция в града преди към шест месеца вследствие на удар с безпилотен аероплан бяха убити петима мъже , които съгласно ЦАХАЛ са били част от " терористична организация ".
 Израелски снайперисти заемат позиции в бежанския лагер в Дженин
Израелски снайперисти заемат позиции в бежанския лагер в Дженин

Според палестинското министерство на опазването на здравето седем палестинци са били убити при продължаващата интервенция

Израел твърди, че самолетите му са поразили 70 цели в Газа през последните 24 часа, а при въздушен удар в Дженин е погубен " важен " представител на " Ислямски джихад ", който е работил като началник на логистиката на бригадата на организацията в града .

При удара, осъществен в петък вечерта от изтребител и хеликоптер, е погубен Ислам Хамайсех, " почитан терористичен сътрудник в лагера в Дженин ", който е виновен за редица набези в региона, оповестиха от ЦАХАЛ.
 Израел още веднъж навлезе в Дженин Обновена
Израел още веднъж навлезе в Дженин

Четирима палестинци са били убити при акцията

" Няколко значими терористи се намираха в комплекса ", се споделя в изказване, оповестено в Telegram.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР