Оказва се, че Мая Манолова и Ваня Григорова, са заровили

...
Оказва се, че Мая Манолова и Ваня Григорова, са заровили
Коментари Харесай

Мая и Ваня Григорова заровиха томахавките

Оказва се, че Мая Манолова и Ваня Григорова, са заровили томахавките в името на подбутване към Народното събрание от други партии по пътя към властта. Двете към този момент са спрели разногласията по тематиката „ коя е първа цигулка “, както се изрази самата Григорова.

 

Двете фурии, които се изпокараха като съпернички в конкурс за „ Мис “ поради неглижирането на Манолова като фактор в обединението, неотдавна затоплили връзките си. Нещо повече – Мая даже завела смуглата синдикалистка в непроменяемо обичания си фризьорски салон на бул. „ Христо Ботев “ в столицата, филиал на един от салоните на самия стилист Капанов, където всяка седмица е посетител от години, като други коафьори не мият и не подстригват русите й букли, а в този момент жестът на помиряване с Ваня щял да обезпечи атрактивна прическа и за нея.

 

В чудна драма обаче се видели двете фурии, откакто стана ясно че макар ударната кампания на Григорова и каците с пари, които предприемачи като Георги Гергов и Васил Александров – притежател на „ Агрополихим “, наливат в плана им, Народното събрание е мираж с предстоящи към под 3% поддръжка.

За парламент обаче са нужни 4%, а поради, че се явяват в коалиция, Манолова и Григорова са застрашени да се фризират сами, защото без триумф и депутатски места няма да помиришат дотация. Всяка партия с над 1% от вота получава държавни пари, само че в случай че се е явила независимо.

Отсега се приказва, че двете дами, които в политическите среди иронично назовават „ Русата и Черната Златка “, правили совалки до избрани партийни централи и провеждали позвънявания с партийни водачи, от които се очаквало да „ подбутнат “ групировката им към Народното събрание с преливане на гласове.

 

Ръководствата им обаче били подготвени на сходен „ жест “ само, в случай че двете фурии и обединението им приближат прага за влизане в Народното събрание. В противоположен случай новосближените приятелки нямало да видят депутатски кресла, а „ преливането “ щяло да е в интерес на друга партия.

Инфо: Уикенд

Тагове: квас манолова Ваня Григорова георги гергов „ Агрополихим “ Васил Александров спонсори избори парламент депутатско място
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР