Вицешампионът от Hell’s Kitchen 6 - Станислав е следващият гост

...
Вицешампионът от Hell’s Kitchen 6 - Станислав е следващият гост
Коментари Харесай

Станислав от Hell’s Kitchen: Не познавам баща си и не съм търсил контакт с него

Вицешампионът от Hell’s Kitchen 6 - Станислав е идващият посетител в подкаста “Кухнята след Ада ”, където разкри всичко забавно за своето присъединяване пред миналогодишния победител от най-популярното кулинарно риалити в българския ефир - адашът му Станислав Иванов.

Виценшампионът Станислав признава, че е избрал неверна тактика за финала, което му е изиграло неприятна смешка. Той счита, че Чоткин е построил по-лесно меню, залагайки на италианските предписания, което му е донесло успеха.

В подкаста гостува и неговата другарка Нели, която одобри предлагането му за брак по време на кулинарното риалити. Нели разкри, че тя е направила първата стъпка към Станислав, а той от своя страна не скри, че е бил обезпокоен дали ще получи позитивен отговор на предлагането за брак . Двамата са скрили от околните си за събитието, тъй като желаят те да научат от телевизионния ефир.

Завършилият на второ място в сезон 6 - Станислав показа, че като дребен е бил палаво дете, а майка му постоянно е ходила на наставнически срещи . Той разкри, че не е
познавал татко си, тъй като родителите му са се разделили, когато е бил на 2 месеца , само че и не е проявявал предпочитание да го открие, с цел да поддържа контакт с него.

Заслужена ли е успеха на Чоткин съгласно Станислав и по какъв начин въздейства славата на участниците?

Гледайте епизодите на подкаста “Кухнята след Ада ” в и.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР