Окръжната прокуратура в Бургас е образувала досъдебно производство за действащ

...
Окръжната прокуратура в Бургас е образувала досъдебно производство за действащ
Коментари Харесай

След спецакция: Служители на проверявана фирма твърдят, че са бити от полицаи

Окръжната прокуратура в Бургас е образувала досъдебно произвеждане за настоящ канал за контрабанда на горива.

Както и за предпазване на акцизни артикули в изключително огромни размери без позволение. Спецакцията в частно пристанище в Бургас е почнала след получен сигнал, обясниха от полицията.

В хода на интервенцията, която е взаимна с Агенция " Митници " и Национална агенция за приходите, са арестувани за разпит общо 15 души.

 Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “, има умрял човек 1 мин. Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “, има умрял човек  Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай 2 мин. Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай  Каква ще е цената на черешите тази година? 2 мин. Каква ще е цената на черешите тази година?  Петър Стоянович за абитуриентските балове: Не знам по кое време се роди това страшилище 2 мин. Петър Стоянович за абитуриентските балове: Не знам по кое време се роди това страшилище  Проливни дъждове наводниха провинция Саар в Германия (ВИДЕО и СНИМКИ) 1 мин. Проливни дъждове наводниха провинция Саар в Германия (ВИДЕО и СНИМКИ)  Покушението против Роберт Фицо: Стрелецът се изправя пред съда 2 мин. Покушението против Роберт Фицо: Стрелецът се изправя пред съда  Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “, има умрял човек 1 мин. Тежка злополука на автомагистрала „ Тракия “, има умрял човек  Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай 2 мин. Малко прочут вирус заразява деца в Гърция, има първи смъртен случай  Каква ще е цената на черешите тази година? 2 мин. Каква ще е цената на черешите тази година?  Петър Стоянович за абитуриентските балове: Не знам по кое време се роди това страшилище 2 мин. Петър Стоянович за абитуриентските балове: Не знам по кое време се роди това страшилище  Проливни дъждове наводниха провинция Саар в Германия (ВИДЕО и СНИМКИ) 1 мин. Проливни дъждове наводниха провинция Саар в Германия (ВИДЕО и СНИМКИ)  Покушението против Роберт Фицо: Стрелецът се изправя пред съда 2 мин. Покушението против Роберт Фицо: Стрелецът се изправя пред съда

Част от тях настояват, че върху тях е упражнено полицейско принуждение и че са принуждавани да дават погрешни показания.

Снимка: bTV

„ Зверски пердах. И по този начин ме удряха, очевидно знаят къде. Казаха ми по едно време - " Седни на стола, тъй като не можем да те стигнем, доста си висок, не можем да те ритаме! ". Седнах на стола и взеха да ме ритат в гърдите, от там ме събориха на земята ", сподели Илия Събев, водач на камион.

Има арестувани и конфискувана автоцистерна

„ Започна да ме удря по главата, по лицето, по ушите и ми крещеше: „ Признай! “. Аз й споделям: " Даже въпрос не сте ми задали, не знам ", изясни Таня Шопова, деловодител.

От полицията в Бургас прецизират, че публично при тях не е постъпвал сигнал за полицейско принуждение. Разпредена е вътрешна инспекция.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР