Хората биват информирани за основната опасност“ от норовирус, тъй като

...
Хората биват информирани за основната опасност“ от норовирус, тъй като
Коментари Харесай

Норовирус: Основен симптом на червен флаг на силно заразен вирус, който обхваща Обединеното кралство на фона на предупреждение

Хората биват осведомени за „ главната заплаха “ от норовирус, защото случаите се усилват в Обединеното кралство и на хората се споделя да стоят на закрито със признаци.

Въпреки че е в средата на май, Агенцията за здравна сигурност на Обединеното кралство издаде незабавно предизвестие за повишаване на инфекциите, които са извънредно високи за времето от годината. Норовирусът, именуван още „ зимен повръщащ бъг “, е стомашен бъг, който предизвиква повръщане и диария. Може да бъде доста неприятно, само че нормално изчезва за към два дни, показва NHS.

Вирусът може да бъде доста противен, само че нормално изчезва от единствено себе си за няколко дни и по този начин хората нормално могат да се грижат за себе си вкъщи. А NHS сподели, че главната заплаха от норовируса е дехидратацията, тъй че хората са предизвестени да се хидратират, в случай че имат това положение. „ Освен риска от дехидратация, норовирусът като цяло не е рисков и нормално няма дълготрайни резултати “, показва NHS.

„ Симптомите н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР