Иван Петков - водачът на листата на “БСП за България

...
Иван Петков - водачът на листата на “БСП за България
Коментари Харесай

Водачите на листите на “БСП за България” откриха предизборния си фронт офис в Пловдив

Иван Петков - лидерът на листата на “БСП за България ” за 16 МИР за идните парламентарни избори, дружно с Кристиан Вигенин - заел челното място в листата за изборите за Европейския парламент, откриха през днешния ден предизборния фронт офис на “БСП за България ” на Главната улица до фонтаните пред Община Пловдив. Заедно с тях бяха претенденти от листата за 16 МИР, както и претендентите за членове на Европейския парламент Вяра Емилова и Велизар Енчев.
Събитието откри националният представител Иван Петков. Пред събралите се пловдивчани той очерта главните акценти от платформата на социалистите и обърна изключително внимание върху експертния капацитет на листата, която води - листа напълно от пловдивчани, които знаят и живеят с проблемите на Града под тепетата.
След него думата взе Кристиан Вигенин, който приветства пловдивчани и изяви подготвеност претендентите на социалистите за Европейски парламент да се борят за стратегии за Пловдив. Той съобщи, че този град постоянно е бил един от целите му и се радва, че такава млада листа бива водена от Иван Петков. Вигенин добави, че двамата постоянно са работили в синхрон, когато са решавали проблем, обвързван с града.
Вяра Емилова също съобщи своята поддръжка за листата на 16 МИР и младите претенденти в нея. Тя също по този начин заявява поддръжка за Пловдив от страна на бъдещите представители на социалистите в Европейския парламент.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР