Защо сънуваме починали близки? Како искат да ни кажат? Сънували

...
Защо сънуваме починали близки? Како искат да ни кажат? Сънували
Коментари Харесай

Защо сънуваме починали хора?

Защо сънуваме умряли близки? Како желаят да ни кажат?

Сънували ли сте някой, който към този момент е умрял? Научете за какво това е по този начин.

Понякога ни се случва да сънуваме хора, които към този момент не са измежду нас. Повечето от тях са ни били близки по някакъв метод. Какво е смисъла на такива сънища? Възможно ли е това да е някаква връзка с различен успореден свят, който не е наличен за нас? Във всеки случай е допустимо духовете на мъртвите да се пробват да ни предадат обръщение, съвет или предизвестие за възможни закани.

Болката от загубата на непосредствен човек ни смазва и усещаме, че в никакъв случай няма да свърши. Това провокира у нас всевъзможни страсти – от яд, виновност до дълбока горест, от която мъчно се отърваваме. Тогава оплакваме тази загуба, която ни тормози и смущава както физически, по този начин и душевен.

Сънищата са оживени и наситени, а времето, прекарано с умрял обичан човек, може да ни се стори като прелестно посещаване. Клиничният психолог Дженифър Шортър декларира, че сходни сънища могат да носят избрани послания.

Тези сънища от време на време наподобяват толкоз действителни, че се разграничават доста по активност и мощ от елементарните сънища. В такива сънища умрелият човек постоянно е по-млад, здрав и спокоен. Сякаш желае да ни каже да не се тормозим за него, че е добре.

Чрез съня умрелият човек може да ни съобщи съвет или да ни предизвести. Той постоянно комуникира с нас телепатично, без в действителност да употребява думи, които сънуващият може елементарно да разбере. Когато се разсъните, нормално изпитвате мощни страсти и може да се почувствате несигурни. След подобен сън човек може да почувства наслада, обич, облекчение или горест. Някои хора изпитват разтуха и облекчение от болката и страданието, което най-сетне ще им разреши да продължат напред.

Освен мощните страсти, може да се изостри вниманието ви към нещо, на което не сте обръщали внимание преди.

По този метод умрелият може да потърси пояснение за обстановката, обвързвана с предходния му живот, или да вземем за пример амнистия, с цел да може да премине към отвъдното. Духът на умрелия човек може да съобщи разнообразни послания или да ни предизвести за неточности или недомислени решения. Той може също да се опита да потвърди съществуването на отвъдното.

Кога един сън може да се смята за нравствен?

Психологическата причина може да бъде и възприятието за виновност, че човек не е прекарал задоволително време с умрелия, или паниката, обвързвана със гибелта му. Тези облици, които се появяват в сънищата, могат да бъдат единствено резултат от активността на подсъзнанието, което остава будно по време на сън.

Вижте още: Признаци, че човек е живял дълго време в беднотия

От друга страна, става въпрос за желанието на умрелия да поддържа връзка с вас. В 65% от случаите ще получите помощ, а в 5% от случаите – ще получите известие. Един сън може да бъде оценен като нравствен, в случай че умрелият се появи в него три пъти поред. По време на сън мозъкът ни е по-отворен за духовното обръщение.

Вече знаете за какво сънуваме умряли близки и родственици. Следващият път, когато имате подобен сън, обърнете внимание на това, което желае да ви каже умрелият ви родственик.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР