Народната певица Росица Пейчева, която преди няколко месеца разкри, че

...
Народната певица Росица Пейчева, която преди няколко месеца разкри, че
Коментари Харесай

Велико щастие: 50-годишната народна певица Росица Пейчева стана майка

Народната певица Росица Пейчева, която преди няколко месеца разкри, че на 50-годишна възраст чака третото си дете, е родила наследник. Радостната новина заяви самата тя в обществените си мрежи.

" Няма ПО-ВЕЛИКО ЩАСТИЕ!!! Днес 14.05. с моя брачен партньор Ники станахме родители на едно прелестно момченце! Да ни е живо и крепко, и с доста шанс! БЛАГОДАРЯ на Господ Бог, Св. Богородичка и екипа, който се погрижи за нас! ", написа Росица.

Съпругът й Николай Петров е един от първите, коментирали обявата. " Благодаря ти за всичко, миличка! Ти си моята мама, героиня! Гордея се с теб! Обичам те! ".

Певицата има две огромни деца от първия си брак, а преди няколко години се венча за повторно точно за Николай.

В телевизионно изявление Росица призна, че тази бременност не е била планувана и първоначално е имала съмнения дали да задържи бебето. Но съгласно нея има неща, които се случват по този начин, както ги е решила доста по-голяма мощ от нас. За певицата тази бременност е по-различна, тъй като е по-осмислена и по-осъзната, и поддръжката от страна на нейната половинка в живота е доста мощна.

Изпълнителката постоянно споделяше фотоси по време на бременността в своя Facebook профил. Пейчева е една от най-популярните национални певици у нас и е дългогодишна солистка на Виевската фолк група.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР