Защитникът на Лудогорец - Козмин Моци, даде ексклузивно интервю за

...
Защитникът на Лудогорец - Козмин Моци, даде ексклузивно интервю за
Коментари Харесай

Моци: Не съм провокатор, създава се излишна истерия, изненадан съм от шефовете на Левски

Защитникът на Лудогорец - Козмин Моци, даде извънредно изявление за Sportal.bg , в което разкри своята позиция за събитията в 80-ата минута на мача с Левски (0:2), които доведоха до напрежение измежду почитателите по трибуните.

- Моци, с какво толкоз подразни почитателите на Левски?

- Точно това се чудя и аз. Нe съм имал желание да ги нервирам. Вкарах гол от дузпа, с който спечелихме един доста значим мач против мощен съперник. Реагирах по този начин, както са го правили и ще го вършат хиляди футболисти. Не съм имал за цел да предизвиквам никого. Не съм обиждал никого. Мен ме обиждаха през целия мач, скандирайки грозни неща.

- Създаде се същинска нервност след срещата?

- Тази нервност е изцяло непотребна. Но признавам, че съм сюрпризиран от държанието на шефовете в Левски. Не считам, че е вярно да приказват за мое наказване, в случай че просто показах насладата си. Не направих никакви жестове. Дори не си смъкнах фланелката. А получих втори жълт и червен картон. Всъщност какво да прави един футболист, в случай че не да се радва, когато вкара гол?

- Лудогорец този път не надигра по този начин изрично Левски, както през март на " Георги Аспарухов "?

- Така е. Но е значимото, че спечелихме трите точки в доста значим миг. Победата беше значима и за нас, и за противника, който също се бори за купата. Ние дойдохме в София след някои не положителни резултати и може би това малко ни държеше в напрежение. Но бихме Левски справедливо. Смятам, че през целия мач бяхме по-добрият тим.

- Водите три точки пред ЦСКА-София. Ще задържите ли преднината до края?

- Надявам се. Има още мачове. И на нас, и на противниците предстоят тежки дуели. Първенството още не е решено, само че аз имам вяра, че Лудогорец ще е първенец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР