Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев очаква труден финал срещу Ботев

...
Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев очаква труден финал срещу Ботев
Коментари Харесай

Чичо Гошо: В България трудно някой може да изненада Лудогорец

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев чака сложен край против Ботев Пловдив за SESAME Купа на България.

" При нас всичко е обикновено, постоянно съм желал от играчите да минават от един мач към различен, правилно е, че сме първенци, само че желаеме да вземем и Купата.

Разбира се, че е доста друго, тъй като е един пряк мач, което е друго, само че футболистите са наясно.

Тези мачове са извънредно сложни. Това е един мач и е край, по тази причина сме в действителност фокусирани върху него.

Важното е да се вкарат повече голове. За този мач желая отново да кажа - тимът е стимулиран, знае защо става въпрос, знае, че е един мач и ще бъдем фокусирани. Отборът е подготвен. Това са мачове, които би трябвало да бъдат извоювани.

Не, в тези мачове няма любимец, тъй като е един мач и всичко е допустимо. Поздравявам Керкез за работата, която свърши в Ботев и той го докара до този край.

В България доста мъчно може да бъдем сюрпризирани.

Има няколко неща, които съм ги споделил в съблекалнята.

Това е един мач и той постоянно е характерен, без значение от класата, в случай че има разлика в класата сред двата тима. Те би трябвало да бъдат подготвени.

Контузени играчи нямаме, в случай че не броим Витри, който не играе от няколко мача. Наказан е Текпетей и добави за Аслак Фон Витри: " Така е, той е футболист, който постоянно стартира мачовете, само че имаме състезател на този пост, който да го замести.

Преди да е приключил мачът, не можем да кажем дали е извоюван или не, само че желаех в тима ситуацията да е печеливша и всички футболисти да бъдат удовлетворени. При нас се получи по този начин, че тези играчи, които не стартират, също са на 100% подготвени и желаят тимът да победи ", сподели той. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР