Започваме с извънредна новина. Човечеството е изправено пред безпрецедентна заплаха

...
Започваме с извънредна новина. Човечеството е изправено пред безпрецедентна заплаха
Коментари Харесай

Технология от бъдещето: Как изкуственият интелект може да промени живота ни?

Започваме с изключителна вест. Човечеството е изправено пред невиждана опасност от извънземна мощ. Предоставяме ви фрагменти от нашите фоторепортери. Това е тъмно и нестабилно време за всички нас. Ще продължим да ви предоставяме настояща информация за обстановката в развиване. Останете в сигурност и бъдете бдителни.

Това видео беше напълно основано благодарение на разнообразни стратегии с изкуствен интелект. Този вид логаритми могат фрапантно да улеснят работата ни. Някои от тях имат способността самостоятелно да основават и сплотяват текстове, фотоси, видеа и песни в журналистически материал. Все още изкуственият разсъдък е относително нова технология и доста от потребителите се тормозят от това, че тази иновация може да вземе тяхното работно място или пък да изпълни пространството с подправени вести.

Николай Чотров основава такива логаритми. Според него изкуственият разсъдък не е зложелател на нашето общество, а тъкмо противоположното - един нов другар.
Идеята не е AI да смени хората, а да им помогне да употребяват това което са научили, това което са придобили като опит, с цел да може да подобрят сферата, в която са.
Николай Чотров - специалист по разработка на AI

„ В момента доста компании, както и ние интегрираме АИ в процеса на дадена компания “, изяснява Чотров.

По думите му всички неща, които ни забавят в всекидневието ни, ще бъдат автоматизирани от AI.

Тази технология отваря и нови хоризонти в областта на публицистиката. Известно е, че изкуственият разсъдък се оправя добре със събирането и анализирането на данни, както и с проверяването на достоверността им.
За всеки един вестник или телевизия концепцията е ти да си намерил първи новината. Идеята е AI да знае, кои са вашите клиенти действително и какво те обичат, с цел да може да ви даде един тренд, който да помогне.
Николай Чотров - специалист по разработка на AI

Въпреки напредъкa и улесненията, остават и терзанията от това, че тази технология може да бъде употребена за злонамерени цели. Eкспертите поучават да внимаваме до момента в който сърфираме в интернет, като не публикуваме персонална информация в мними уеб сайтове, и не имаме вяра на вести с непотвърден източник.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР