Западното направление ще остане опасно и след края на военните

...
Западното направление ще остане опасно и след края на военните
Коментари Харесай

Лукашенко: Западното направление ще остане опасно и след края на конфликта в Украйна

Западното направление ще остане рисково и след края на военните дейности в Украйна. Това сподели президентът на Беларус Александър Лукашенко, оповестяват съветски медии.

„ В Украйна ще прекратим тази война, към този момент има огромни предпоставки за това, само че тогава тези луди хора от Запада ще ни основат прекалено много проблеми ", сподели още Лукашенко.

Лукашенко добави, че в случай че Западът премине " тези граници, ще бъде доста мъчително за тях ": „ Лудите членове на НАТО организират учения. Упрекват ни, че изнасяме нуклеарни оръжия за срещата на НАТО във Вилнюс, само че те организират учения - вземат участие десетки хиляди хора от целия блок на НАТО. Затова тази посока е доста рисково. "

„ Западът, макар стъпките си, в действителност извънредно се опасява от нова огромна война и нуклеарна злополука. Ние също не желаеме, също ни е боязън. Защото това може да докара, както споделят специалистите, до световна злополука и топката може да излезе от орбита, в случай че всички тези оръжия избухнат ", съобщи Лукашенко.

Лукашенко счита, че Русия може да употребява нуклеарно оръжие, в случай че врагът нахлуе на нейна територия и тази експанзия заплаши съществуването на страната. Според него, до момента в който има опция, би трябвало да се договаря. Западът обаче, сподели той, не разрешава на Украйна да договаря.

" Въпреки че съм сигурен и имам такава информация, че в Украйна през днешния ден голямото болшинство от хората желаят да спрат войната, в това число военните, които се бият, те умират там. Но има рекламиран хайлайф, управителен от украинския президент Зеленски. Сега той е „ воин ", скита по света. Целуват го, прегръщат го и по този начин нататък. Мислех, че е по-умен ", разяснява Лукашенко.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР