Рускини са били предупредени, че мъжете им, които участват във

...
Рускини са били предупредени, че мъжете им, които участват във
Коментари Харесай

Издадоха наръчник за поведението на рускините, ако мъжете им се върнат сексманиаци от войната

Рускини са били предизвестени, че мъжете им, които вземат участие във войната с Украйна, могат да се върнат вкъщи като полови садисти, нуждаещи се от насилствена „ отплата “, написа Daily Mail. Наръчник за съпругите на бойци акцентира дълбоките психически промени, пред които са изправени бойците, изпратени на фронта.
„ Промените могат да се проявят във краткотрайна нетърпимост към досег и понижаване на половото предпочитание “, се споделя в управлението.„ Те обаче могат да бъдат изразени и посредством нараснала полова възбуденост, потребност от чести полови връзки и податливост към нападателни форми на секс. ", се споделя още в ръоководството. Съпругите се поучават да дадат късмет на своите травмирани мъже да се „ стопят “ след завръщането си от фронта в Украйна.

Мъжете би трябвало „ да свикнат с обстоятелството, че заплахата е минала и няма да има удари с нож в гърба “, се споделя в управление на Всесъюзния национален фронт, проправителствена организация, учредена от президента Путин през 2011 година за „ самодейни жители “.

" Не се предлага да го приближавате ненадейно, откъм гърба. По-добре е първо да говорите с невисок глас, а по-късно да се приближите до него и да го докоснете. Ако няма нищо срещу, прегръщайте го по-често. Кажете му, че може да пристигна при вас когато и да е. Подайте ръката си, вие сте наоколо и ще чакате толкоз, колкото е належащо брачният партньор ви да ви подаде ръка в отговор ", са част от препоръките към рускините. 

Жените се поучават да не принуждават завърналите се да приказват за това, което са претърпели измежду ужасите на войната, нито да ги тормозят, в случай че се завърнат с увреждания, както мнозина вършат. Те в никакъв случай не би трябвало да се съпоставят с други мъже, които може да са по-приспособими.

„ Често се случва брачният партньор да се отдръпне след завръщането си и да не каже нищо “, изяснява управлението. „ В подобен случай би трябвало да се опитате да го накарате да желае да приказва. Кажете му: „ Твоят опит е доста значим. И можеш да го споделиш, когато прецениш, че е подобаващото време. Просто бъдете там и му покажете, че когато е подготвен да приказва, ще откликнете на желанието му и ще го изслушате. Научете се да слушате тишината и просто бъдете там ", сочат друга част от препоръките.

Жените не би трябвало да подлагат на критика бойците, които се връщат вкъщи, даже в случай че са сложили решетки на прозорците на жилището си, с цел да се усещат по-сигурни, спят с облеклата си или се държат несъответстващо. „ Важно е самите вие ​​да разберете, че зад това се крие потребността от сигурност, която беше изгубена по време на боевете “, поучава управлението и прибавя: „ Подкрепете го и му кажете: „ Ако искаш да поставиш решетки, направи го, в случай че се чувстваш по-сигурен “.

Съпругите се поучават да не споделят, че „ схващат “ завърналите се, а вместо това - „ Дори не мога да си показва през какво сте минали “.

Те също по този начин са известени, че мъжете може да се нуждаят от профилирана психическа помощ: „ Кажете на брачна половинка си, че това е естествена реакция на тялото след специфична военна интервенция и че професионалната помощ може да помогне за превъзмогването й “.

Наръчникът беше неодобрен от правозащитничката Алена Попова, която сподели, че от съветските дами се чака да решат хаоса, основан от войната на Путин. „ По принцип на дамите се споделя: „ Преглътни го, ти би трябвало да си там, без значение какво прави той “. Няма подозрение, че посттравматичният стрес е „ същински “, а войната е „ ужасна “. Тя унищожава и унищожава душeвността на всеки човек “, сподели тя.

" Но една жена не би трябвало да търпи всичко, тъй като брачният партньор й има посттравматично стресово разстройство. Неговата експанзия - още по-малко. Агресията и насилието - всяко принуждение - в никакъв случай няма да бъдат оправдани с нищо ", добави тя.

Тя се оплака, че проправителственият справочник споделя на дамите, че би трябвало да бъдат „ горди “ и да поддържат мъжете си „ даже в случай че той употребява принуждение “. „ Семействата, които той и неговата система унищожиха... в този момент те явно би трябвало да кажат благодаря за това. А дамите, съгласно тях, би трябвало да страдат и да се подчиняват. Но дамите няма да страдат безмълвно. И гласовете им стават все по-силни, " тя сподели. 

Твърди се, че стотици убийства, изнасилвания и побоища са осъществени от завърнали се от войната, в това число пандизчии, освободени и помилвани от Путин за единодушието им да водят война в Украйна в подмяна на свободата си.

Путин гордо назова своите бойци в Украйна " новия хайлайф ".

Бившият наемник на Вагнер, Сергей Шахмаров, който се биеше за Путин в Украйна, беше приет за отговорен в изнасилването на две ученички на 10 и 12 години в Новосибирск, Русия, и наказан на 17 години затвор с оптималната сигурност.

Друг завърнал се, Юри Гаврилов, се твърди, че е примамил 11-годишно момиче в жилището си и е направил актове на обезчестяване и мъчения в двучасова мъка.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР