Заместник-председателят на и депутат от партията Даниел МитовДаниел Митов е

...
Заместник-председателят на и депутат от партията Даниел МитовДаниел Митов е
Коментари Харесай

Даниел Митов: Нямам влогове за 600 хил. лева, теглил съм кредит

Заместник-председателят на и народен представител от партията Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “, отхвърли медийни изявления, че държи влогове в размер на 600 хиляди лв..

,,Някои въобще чете ли тези заявления? Защото видях една медия, която беше написала, че съм заявил някакви 600 хиляди, които ги няма вътре. Ако някой ги откри в декларацията ми, по банков път или в сакове и чували, му ги правя подарък. Това е безсрамие! Най-малкото публицистите са длъжни, като напишат нещо, да прочетат какво написа в декларацията. През 2020 година съм се прибрал от чужбина. Като всеки един естествен български жител съм отишъл в банка и съм си изтеглил заем, с цел да си купя жилище'', изясни Митов пред публицисти в коридорите на Народното събрание.

Той посочи, че въпросното жилище го е купил за 225 хиляди лв. и по тази причина е изтеглил заем за 170 хиляди лв..

Декларацията е обществена – в случай че някой я огледа, ще види вътре какво написа. Има ги банковите сметки, от кое място е теглен заемът, в какъв размер е и на каква стойност е жилището, добави депутатът от.

Той изясни медийната дезинформация с "некоректност " и "недобросъвестност " от страна на някои медии и публицисти.

Като прочетат декларацията, тъй като явно не са я прочели, да ми се извинят, прикани най-после Даниел Митов  Даниел Митов Даниел Митов е роден на 4 декември 1977 година в град София. Завършва СУ „ Климент Охридски “,.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР