За Продължаваме Промяната мястото на руския посланик Елеонора Митрофанова не

...
За Продължаваме Промяната мястото на руския посланик Елеонора Митрофанова не
Коментари Харесай

Андрей Гюров: Нашето място е в залата, а не на Митрофанова

За „ Продължаваме Промяната ” мястото на съветския дипломат Елеонора Митрофанова не е на тържественото съвещание при откриването на 48-ото Народното събрание.

Това съобщи Андрей Гюров от партията преди среща в Народното събрание, която би трябвало да обясни въпроса с поканата на дипломата.

Нашето място е в залата, а не нейното ”, отговори той на въпрос на NOVA дали от Политическа партия ще влязат на съвещанието, в случай че въпреки всичко съветският дипломат участва на него. 

Още в първата и неофициална среща на новоизбраните депутати, някои от парламентарните групи дадоха поръчки, че не намират наличието на съветския посланик за подходящо.

Вчера Бойко Борисов разгласи, че ГЕРБ няма да влязат в Народното събрание на първото съвещание, в случай че там е Елеонора Митрофанова. На срещата във вторник от  " Възраждане "  са били изрично срещу, а БСП са напуснали в символ на противоречие.

От пресцентъра на Народното събрание оповестиха, че към днешна дата няма изпратени предложения до формалните гости за откриването на 48-ото Народно заседание. Според указа на президента Румен Радев първото съвещание би трябвало да се организира на 19 октомври.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР