За нов филм за Фантастичната четворка се говори още откакто

...
За нов филм за Фантастичната четворка се говори още откакто
Коментари Харесай

Ето кои са новите лица на Фантастичната четворка

За нов филм за " Фантастичната четворка " се приказва още откогато Disney закупи FOX, като бе обещано ясно да се разбере, че подобен ще има.
 Джон Уотс, филмът за Фантастичната четворка и за какво няма да го режисира
Проблемите пред кино лентата за Фантастичната четворка

Не всичко върви без спънки

Времето минаваше, само че по този начин и нищо не разбирахме към кино лентата или героите, а имаше единствено най-различни изказвания. Е, очевидно към този момент е пристигнало времето за публични обявления, тъй като знаем кои четирима артисти ще влязат в основните функции.

Това са Педро Паскал, Ванеса Кърби, Ебон Мос-Бахрах и Джоузеф Куин . Паскал ще влезе в ролята на Рийд Ричардс (Господин Фантастичен), Кърби в тази на половинката му Сю Сторм (Невидимата жена), Мос-Бахрах ще бъде Бен Грим (Нещото), а Куин ще е Джони Сторм (Човекът-факла).

Очакваме " Фантастичната четворка " по кината от 25 юли 2025 година , като режисьор на кино лентата ще бъде Мат Шакман, който бе забъркан в първия сериал на Marvel - WandaVision.

Педро Паскал е измежду най-заетите артисти в Холивуд в последните няколко години, като следва да го забележим във втори сезон на " The Last of Us: Последните оживели " и филма The Mandalorian & Grogu от вселената на " Междузвездни войни ".

пък има номинация за Оскар за Pieces of a Woman, а последно я гледахме в " Наполеон ". Ебон Мос-Бахрах е една от звездите в сериала на Hulu The Bear, който обра няколко награди Еми. Колкото до Джоузеф Куин - гледали сме го в Stranger Things, а ще взе участие и в продължението на " Гладиатор ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР