Големият финал на Като две капки вода 12 е след

...
Големият финал на Като две капки вода 12 е след
Коментари Харесай

Маги Халваджиян вдигнал мерника на хейтъра Фънки?

Големият край на " Като две капки вода " 12 е след броени дни. Димитър Ковачев-Фънки е дълготраен член на журито в хитовото предаване, само че дали ще му липсва и какви страсти събира в шоуто за фалшификати.„ Ще излъжа, в случай че кажа, че няма да ми липсва шоуто. Страшен ваучър е, а и хората, които работим, сме огромни сладури. Няма по какъв начин да не ми липсва. Предаването осмисляше последните ми месеци и в този момент, като мине 13 май, ще се почувстваме като че ли изгонени от у дома “, признава Фънки в „ На кафе “.

Попитаха го дали прави похвали в предаването: „ Да, като вманиачен! Не мога да кажа, че постоянно са положителни, само че избирам да са и да ги върша тогава, когато би трябвало. В отрицателния коментар позитивното е, че той активизира този, който получавал оценкат, а това го стимулира да работи повече ", безапелационен е музикантът.

Напоследък обаче все по-упорито се приказва, че този сезон с мненията си Фънки е ядосал доста продуцента Халваджиян и мястото му в шоуто в идващ сезон е под въпрос. Маги към този момент обмислял с кого да го смени. Самият Фънки резервира безмълвие по тематиката.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР