За никого не е тайна, че по време на Коледа

...
За никого не е тайна, че по време на Коледа
Коментари Харесай

Как да спестим пари от пазаруването за Коледа?

За никого не е загадка, че по време на Коледа се харчат доста пари. Храна, дарове, декорация - това са единствено част от покупките, които вършим за празниците. Искаме всичко да е съвършено и не жалим средства за това. В тази публикация ще ви споделим няколко хрумвания за това по какъв начин можете да пазарувате за Коледа и да спестите най-малко част от сумата, с която би трябвало да се разделите. Ето ги и предложенията ни: 

Направете коледна декорация, вместо да я купувате
Кой е най-издръжливият тип коледно дръвче
Търсите жива елха за вашия дом за празниците? Чудите се кое коледно дърво ще издържи по-дълго: бор, кавказка ела, норвежки смърч или мо...

Коледната декорация не е дребен разход. Разбира се, не можем да създадем всичко от нулата, само че дружно със фамилията можете да седнете и да извършите красиви коледни гирлянди от хартия, приложения на снежинки и други приятни неща. По този метод няма да давате доста пари за декорация и ще имате ужасно време дружно със фамилията. Представете си какъв брой щастливи ще са всички да създадат коледна декорация и по-късно да я слагат из вашия дом. 

Следете за промоции

Коледното извършване на покупки постоянно е в последния миг. Заети сме, бързаме и не ни остава време да плануваме покупките си. Най-доброто решение за коледната софра е да следите настоящите промоции, с цел да намерите най-хубавите предложения. Освен това може да се огледате по другите фермерски пазари и дребни магазинчета - за Коледа на всички места има оферти, които ще ви оказват помощ да спестите пари. 

Подарете практични неща
Направи си самичък изискани сладки и солени хапки за празничната софра
Ако очаквате изискани посетители за празниците или желаете да се визиите ослепително, то обичайните плата с мезета са незадоволителни. Замен...

Тук много хора биха споделили, че част от магията на Коледа е в отварянето на подаръците и изненадата. Все отново, може да се поинтересувате от какво имат потребност вашите близки и защо по този начин или другояче ще дават пари. Помолете ги да приложат същия метод и за вас. Да, подаряването на нов конвектор за отопление не е най-вълнуващото нещо, само че по този начин ще си спестите предстоящ разход на този, който получава подаръка. 

Това са три хрумвания, с които несъмнено може да спестите пари от коледното извършване на покупки. Те са в разнообразни насоки и се надяваме да ви бъдат потребни. В последна сметка Коледа не е обвързвана с дарове и харчене на големи суми пари, а с това да сме дружно с обичаните си хора и да бъдем щастливи. 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР