Ювентус стана последният тим, който се класира на 1/2-финалите на

...
Ювентус стана последният тим, който се класира на 1/2-финалите на
Коментари Харесай

Гол в края спаси Юве за Купата

Ювентус стана последният отбор, който се класира на 1/2-финалите на шампионата за Купата на Италия. Това стана след триумф с 2:1 над Сасуоло. Двубоят отиваше към продължения след головете на Дибала и Траоре, само че в 88-ата минута Руан си означи автогол и прати " остарялата госпожа " в идващия стадий на конкуренцията.

На 1/2-финалите Ювентус ще срещне Фиорентина, които по-рано през днешния ден отстраниха Аталанта. Другата двойка в шампионата е Милан - Интер.

Двубоят стартира по отличен метод за домакините от Ювентус, които поведоха още в 3-ата минута. Пауло Дибала бе на точното място в точното време и довкара една избита топка в мрежата на Сасуоло.

Гостите изравниха в средата на първата част, когато Хамед Траоре мина през няколко бранители и стреля от границата на наказателното поле, като топката влетя в горния десен ъгъл на вратата.
`
Юве можеше да вкара втори гол в 56-ата минута, само че ударът на Уестън МакКени от границата на пеналта срещна дясната греда. До края на постоянното време торинци натиснаха противника си, само че с пропуски се отличиха Матайс де Лихт, Леонардо Бонучи и Адриен Рабио.

В последна сметка " остарялата госпожа " стигна до успеха две минути преди края на постоянното време. Душан Влахович мина през няколко бранители на противника и стреля. Топката се чукна в крайник на защитник и влетя в мрежата на Джанлука Пеголо, като по този метод оформи крайното 2:1.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР