Левски и Черно море завършиха 0:0 в мач от плейофите

...
Левски и Черно море завършиха 0:0 в мач от плейофите
Коментари Харесай

Фенове бойкотират сините

Левски и Черно море приключиха 0:0 в мач от плейофите на Първа лига. Резултатът може да се окаже потребен и за двата отбора. Поне на този стадий ги изравни по точки с директните им съперници, пред които обаче " сините " и " моряците " имат преимущество от директните дуели.
Три кръга преди края на сезона Черно море си подсигурява орден. Шампион е Лудогорец, а " моряците " и ЦСКА имат по 66 т., само че преимуществото в директните мачове е на страната на варненци.
Левски към този момент е четвърти в борбата за евентуалния бараж. " Сините " се изравниха по точки с Локо Пд, само че имат преимущество на директните мачове от постоянната част на сезона. Решителен за двата клуба ще е третият им дуел идната събота на " Лаута ".
Срещата на " Герена " ще се запомни повече със сцените, довели до забавянето му с 12 минути. " Сините " почитатели стачкуваха против управлението на клуба и против треньора Николай Костов. От трибуните митингът се придвижи на терена и заплашваше да осуети провеждането на мача.
Фенове слязоха на терена и застанаха пред вратата откъм бранш " Б ", държейки надпис " Сираков Вън ". Разгорещен диалог с тях организира изпълнителният шеф Даниел Боримиров, само че безуспешно. Пристигналите служители на реда прекъснаха митинга, само че мачът бе занимателен.
" Решението ми да остана за тези четири мача беше подбудено от това, че не знам какво желае народът. Ако си отпътува, всички остават недоволни, в случай че остана... Аз съм пленник на употребяваната тактичност и се веселя, че нашите играчи започнаха да схващат играта. Тази година е оповестена за провалена. Посочен е виновникът, той си поема отговорността и си отпътува ", сподели Костов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР