Яденето на протеин след тренировка води до растеж или поне

...
Яденето на протеин след тренировка води до растеж или поне
Коментари Харесай

Най-добрите въглехидрати, които трябва да приемете след тренировка

Яденето на протеин след подготовка води до напредък или най-малко поддържане на мускулната тъкан. Все още имате протеини в кръвта от храни преди подготовка, тъй че скоростта на постъпване на ново хранене не е прекомерно значима. Това ни кара да заключим, че бързосмилаемите протеини от протеинови прахове не са по-добри от естествените ястия. Но не е по-лошо.

Изисквания към питателните субстанции след подготовка

- Списък с цели:

- Възстановяване;

- Запълване на запасите от течности;

- Зареждане с „ гориво “;

- Формиране на мускулите;

- Подобряване на издръжливостта в бъдеще.

Какво харесвате - изберете сами. За експедитивност и улеснение пригответе протеинов шейк, или в случай че желаете „ същинско “ ядене, пригответе високо протеинов обяд. За мъжете нормата е в границите на 46-60 грама, за дамите - 20-30 грама.

Противно на общоприетото разбиране, не е нужно да консумирате рафинирани въглехидрати и захари, с цел да ускорите освобождението на инсулин и възобновяване на мускулите допустимо най-скоро след подготовка. Всъщност примес от минимално модифицирани въглехидрати (пълнозърнести храни например) и плодове работи по-добре, тъй като се понася по-добре, оказва помощ да се поддържа равнището на гликоген за към 24 часа и води до повече сила на идващия ден. Спортистите, които вършат две сложни сесии в продължение на осем часа, несъмнено, са изключение. За всички останали за предпочитане е обикновено хранене и плодове.
 Ето за какво би трябвало да ядете кисело мляко след подготовка Ето за какво би трябвало да ядете кисело мляко след подготовка
Красивата фигура не се реализира със строги диети, а с уравновесено хранене и тренировки. Важно е да спортуване, само че е значимо и какво хапват...

Строго е неразрешено да се употребяват мазнини след подготовка: те забавят усвояването на питателните субстанции. Това е истината, която в множеството случаи никой не се нуждае. Тъй като скоростта на приема на хранителни субстанции не е значима, както към този момент разбрахме.

Хранене след подготовка: процедура

Няма потребност да прескачате до хладилника, едвам напускайки фитнеса. Но не би трябвало да забравяте и за храната: би трябвало да сте в точния момент в границите на два часа след довеждане докрай на упражненията.

Яденото преди подготовка ще повлияе на храненето след подготовка. Ако преди малко сте закусили преди подготовка или са минали няколко часа сред обяда и упражненията, тогава има смисъл да побързате с укрепване и да имате време за ястие в границите на един час. Ако сте упражнявали на празен корем (например извършения преди закуска), тогава би трябвало да дъвчете нещо допустимо най-бързо.

Но в случай че сте спазили питателните препоръки в тази публикация, можете да изчакате час-два след подготовка, с цел да се възползвате оптимално от приема на хранителни субстанции.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР