Wall Street Memes буквално изригна през уикенда, което беше очаквано.

...
Wall Street Memes буквално изригна през уикенда, което беше очаквано.
Коментари Харесай

Предпродажбата на Wall Street Memes приключва в 21:00. Инвеститорите бързат да не изпуснат последния шанс.

Wall Street Memes безусловно изригна през уикенда, което беше предстоящо. Само в границите на уикенда планът събра над $1.7 милиона, като меме вложителите чакат с неспокойствие листването на крипто тържищата.

Феновете на Wall Street Memes в Twitter към този момент надминават 280,000, като потребителите на плана могат в действителност да се забавляват на някои постове.

Но оттатък подигравките с Уолстрийт и икономическите смешки, $WSM съгласно мнозина има действителен капацитет да скочи доста в идващите дни и седмици.

Защо? Ами, дано разберем тук.

Броени часове остават до края на ICO-то

Часовете, които остават до края на ICO-то на Wall Street Memes , карат вложителите да тръпнат в очакване на нещо в действителност огромно. Завършването на предварителната продажба ще бъде в 21:00 българско време, маркирайки последния миг, в който токените могат да бъдат закупени на цена от $0.0337.

Инвеститори от целия свят се включват, търсейки да се възползват от тази последна опция да прибавят токенът към своите портфейли. Закупуването на токени е все по-лесно и бързо, като разрешава на вложителите да употребяват разнообразни способи за заплащане като Етериум, USDT, BNB, и даже дебитни и кредитни карти. Този развой лишава едвам пет минути, само че следствията могат да имат забележителен и нескончаем резултат върху капиталовите портфейли.

В този основен миг, доста вложители и фенове на криптовалутите водят борба с времето, с цел да си подсигуряват своя дял от този перспективен токен преди крайния период.

Какво може да се чака през идващите дни?

В идващите дни може да се чакат събития, които могат да доведат до обилни промени в цената и известността на Wall Street Memes. След края на ICO-то, има висока възможност токенът да бъде листнат на няколко от най-престижните крипто тържища, като Binance, Coinbase и Kraken, което може да докара до извънреден интерес и търсене.

Очакванията са, че Twitter (X) каналът на плана ще притегли още по-голям трафик, откакто към този момент е събудил забележителен интерес в крипто общността. При удобни условия, цената на токена има капацитет да усили цената си с 10Х-15Х. Екипът зад плана има упоритостта да доближи пазарна капитализация от $1 милиард, и даже в случай че се осъществят единствено половината от проектите, вложителите, които закупят токени в този момент, могат да чакат над 16Х облага.

Тези развития предвестяват опция за голям триумф на Wall Street Memes, като високата интензивност и интерес от общността в обществените медии и евентуалното листване на водещи тържища единствено усилват този капацитет.

Стейкинг пулът в допълнение вкарва стойност в плана

Стейкинг пулът на Wall Street Memes притегля доста внимание, като основава нова стойност и благоприятни условия в границите на плана. Към момента на писане на тази публикация, той предлага 50% годишна рента (APY), което дава спомагателен тласък за вложение в този новаторски план.

Доверието в плана е на високо равнище, с съвсем 400,000,000 $WSM токена, които към този момент са вкарани в ликвидния баланс на пула. Това освен акцентира доверието и ентусиазма на вложителите, само че и демонстрира мощната им религия в дълготрайния капацитет и непоклатимост на плана.

Този солиден интерес е ослепителен знак за желанието на участниците в пазара за дълготрайни облаги и постоянен растеж. Дългосрочното задържане на токени може също по този начин да усъвършенства доста цената на токена, защото ще ограничи спекулативните търговски тактики и ще насърчи сериозните и добре премислени вложения.

Този поход напред изпраща сигнал до огромните играчи в крипто света, или по този начин наречените „ крипто китове “, които са се заели да вземат под внимание Wall Street Memes като евентуален претендент за инвестиция. Освен това, сполучливият стейкинг пул показва силата и устойчивостта на плана в конкурентен и бързо разрастващ се крипто пазар. Това съгласно мнозина слага Wall Street Memes на едно равнище с към този момент потвърдени имена като Shiba Inu, Dogecoin и Pepe.

Как да закупя Wall Street Memes?

Ако желаете да инвестирате в Wall Street Memes и все ще не сте го сторили, в този момент ще ви покажем по какъв начин да го извършите в няколко стъпки:

  1. Посетете уеб страницата на предварителната продажба на Wall Street Memes
  2. Изберете какъв брой токена желаете да закупите
  3. Свържете своя крипто портфейл
  4. Завършете транзакцията си
  5. Вземете своите токени няколко часа след края на предварителната продажба.


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР