Русия е неутрализирала 17 украински дрона, които са били насочени

...
Русия е неутрализирала 17 украински дрона, които са били насочени
Коментари Харесай

ВОЙНАТА В УКРАЙНА: Русия е свалила 17 украински дрона


Русия е обезвредила 17 украински дрона, които са били ориентирани към склад за гориво в Ростовска област, където се намира военният щаб на съветската интервенция в Украйна.

" През нощта бяха предотвратени няколко опита на киевския режим да извърши терористични офанзиви против цели на съветска територия ", се споделя в изказване на Министерството на защитата, представено от Агенция Франс Прес.

Руските системи за противовъздушна защита са прихванали и унищожили 17 дрона в няколко района, граничещи с Украйна, както и 10 ракети АТАСMS над анексирания Кримски полуостров.

В Ростовска област, където се намира военният щаб на съветската интервенция в Украйна, два дрона са се прицелили в склад за гориво, предизвиквайки детонации, заяви в Телеграм локалният губернатор Василий Голубев.

Нападението не е провокирало пожар и " никой не е потърпевш ", сподели той.

Украйна, която от две години е изправена пред съветска атака, постоянно нападна съветски райони и по-специално се насочва към енергийни обекти.

Киев даде обещание да придвижи бойните дейности на съветска територия в възмездие за многочислените бомбардировки на нейна територия.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР