Втората в световната ранглиста Симона Халеп няма да играе за

...
Втората в световната ранглиста Симона Халеп няма да играе за
Коментари Харесай


Втората в международната класация Симона Халеп няма да играе за Румъния в семейството против Канада от Световна група II На " Фед Къп ", импровизирано международно отборно състезание по тенис за дами.

Местната организация " Аджерпрес " заяви, че Халеп ще поддържа сънародничките си от трибуните в Клуж-Напока, само че няма да излезе на корта за срещата на 10 и 11 февруари.

На нейно място е извикана 76-ата в класацията на WТА Ана Богдан, а останалите три румънки в състава са Сорана Кърстя, Ирина-Камелия Бегу и Ралука Олару.

Халеп не е играла от трагичната си трисетова загуба от датчанката Каролин Вожняцки на финала на Откритото състезание на Австралия на 27 февруари, след което беше призната в болница поради обезводняване.

Впоследствие тя отхвърли присъединяване в шампионата в Санкт Петербург през предходната седмица, макар, че домакините популяризираха шампионата с нейното присъединяване.

За Канада няма да играе първата ракета на страната Южени Бушар, а най-предно класираната в тима е 143-ата в света Карол Чжао. Бушар не е контузена, само че изпадна от топ 100 и сега се е фокусирала върху присъединяване си в дребни шампионати, с цел да си върне още веднъж по-челно място в ранглистата.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР