Четенето е едно от най-големите ми хобита. Преглеждам няколко книги

...
Четенето е едно от най-големите ми хобита. Преглеждам няколко книги
Коментари Харесай

Смених книги с меки корици за Amazon Kindle и не можех да повярвам разликата

Четенето е едно от най-големите ми занимания. Преглеждам няколко книги на месец и съм част от хартиен клуб. Аз обаче съм малко фанатик с меки корици - обичам чувството за същинска книга, миризмата на страниците и какъв брой красиво наподобяват на моята етажерка. Всичко това се промени предишния месец, когато прочетох първата си електронна книга на Amazon Kindle.

Когато моят хартиен клуб реши да прочете разказ, който беше наличен единствено за 99p на Kindle, много подозрително желаех да заема моята Amazon Kindle Fire на мама - който тя има от 2013 година - с цел да мога да спестя малко пари и да стартира да го чета незабавно. Това ме води до първото преимущество на четенето на електронна книга.

Обичам да навестявам книжарници и мога да прекарам часове в разглеждане на рафтовете, само че главно закупувам книги онлайн. След като прибавих прекалено много книги към моята виртуална кошница, постоянно би трябвало да заплащам за доставка и по-късно нетърпеливо да очаквам да дойдат. Това не е казусът с книгите за Kindle – незабавно щ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР